Termékeink​

Varázsold a gyerekszobát egyedi játékbirodalommá. A labdamedence a kicsik körében az egyik legnépszerűbb szórakoztató játék. A labdamedence számtalan boldog, vidám pillanatot és nagyszerű tanulási, fejlődési lehetőséget kínál a gyerekeknek, valamint fejlesztheti a motorikus képességet is.

Miközben gyermeked biztonságban játszik a színes gömbökkel teli 100% pamut medencében, nem csak jól mulat, de fejlődik is a kéz- és szemkoordinációja. A labdamedencéket különböző színekben, formákban és méretekben tudod megvásárolni nálunk. A golyók színeit te magad tudod összeválogatni. Választhatsz egyszínű labdákat a medence mellé, de akár 4 különböző színből is összeállíthatod ezt a remek szórakozási lehetőséget rejtő medencét.

Nézz körül a weboldalunkon, böngészd át a kínálatot és válogass kedvedre a gyönyörű termékek között, találd meg a lakásodhoz legjobban passzoló medencét a variálható színű labdákkal. Minden labdamedence mellé 200 db labdát adunk, de a medencéket válaszhatod labda nélkül is! Amennyiben a 200 db labdát kevésnek találod, a labdák menüpont alatt még kedvedre válogathatsz!

Call Now Button